Ako odoslať platbu krok za krokom

Ve zkratke:

  1. Vyplňte formulář na stránke Zadánie platby, kde uvediete, akú čiastku a menu teraz máte, prípadna akú čiastku a menu chcete získať, a špecifikujete, na ktorý účet máme odoslať konvertovanú menu.
  2. Po potvrdení všetkých údajov zeleným tlačítkom sa Vám zobrazia platobné inštrukcie. Kópia sa Vám tiež odošle na email.
  3. Vy čo najskôr odošlete prostriedky na náš zberný účet v internetovom bankovníctve svojej banky podľa platobných inštrukcií.
  4. Ak čiastka presahuje 1 000 EUR, je potřebné vyplniť tzn. Prohlásenie. V takom prípade Vám ho formulár sám ponúkne. Prohlásenie si stiahnite, dokončite zadanie obchodu, a potom nám vyplnené prohlásenie zašlite na info@easychange.cz. V Prohlásenie nájdete bližšie inštrukce pre vyplnenie a zaslanie.
  5. Po pripísaní Vašej platby na náš zberný účet my odošleme konvertovanú menu na Vámi určený účet príjemcu a na e-mail Vám príde PDF potvrdenie o uskutočnenom obchodu.

 

 

Detailne:

Vyplňte formulár na našej titulnej stránke.

 

Peniaze odosielam

 

Údaje o príjemcovi

 

Údaje klienta

 

Prehlásenie

 

Následné vysporiadanie transakcie

 

Vy odosielate:

 

My odošleme:

 

V prípade ďalších dotazov sa pozrite na Odpovede na časté dotazy alebo nás kontaktujte na našej zákazníckej linke (tel. č. +420 246 083 752-753, prípadne na adrese info@easychange.cz) a my vysporiadame Váš dotaz kedykoľvek v prevádzkovej dobe pracovných dní ČR.